Ünlülerin En Çok Tercih Ettiği Mücevherler

Lüks ve zarafeti bir araya getiren pırlanta, ünlülerin eşsiz dünyasında kendisine yer buluyor. Işıltılı bileklikler, ihtişamlı elmas küpeler, göz kamaştıran pırlanta kolyeler ve daha fazlası; ünlülerin en çok tercih ettiği mücevherler arasında yer alıyor.

Mücevher dünyasında kendisine çok özel bir yer edinen bu tür tasarımlar, trendleri belirleme konusunda son derece başarılı. Kırmızı halı kombinlerine muhteşem bir dokunuşta bulunan tasarımlardan kraliyet ailesinin göz bebeği olan elmas mücevherlere kadar pek çok tasarım, tarzına önem veren kadınların ilgisini çekmeyi başarıyor. İşte ünlülerin en çok tercih ettiği mücevherler!

 

Kraliyet Ailesinin Değerli Taşları

 

Kraliyet ailesi ihtişamlı kıyafetleri, göz alıcı mücevherleri ile akıllarda yer etmeyi başarmıştır. Kendisine ait son derece özel bir geleneğe sahip olan kraliyet ailesinin tercih ettiği mücevherler, ilgilerin odağı haline gelmiş durumda. Tarihi ve kültürel bakımdan son derece özel olan mücevherlerin her biri, nesiller arası benzersiz bir yolculuğa çıkarak günümüze kadar gelmiştir. Zarafet ve şıklığın bir parçası olan tasarımlar; aynı zamanda güç, sadakat ve bağlılığı da temsil etmiştir.

Ünlülerin en çok tercih ettiği mücevherler listesinde yer alan kraliyet ailesinin kullanmış olduğu tasarımlar; zümrüt, yakut, elmas gibi değerli taşları bünyesinde barındırıyor. Doğanın ilham veren yeşiliyle hareketlilik kazanmış olan zümrüt tasarımlar, kraliyet ailesinin gücünü ön plana çıkarıyor.

Teck Kraliçesi Mary tarafından yaptırılan düğün tacı, kraliyet mücevherlerinin en estetik üyelerinden bir tanesi. Kraliyet ailesine mensup kadınlar tarafından tercih edilen taç, nesilden nesile aktarılmış bir mücevherdir. Öte yandan Kraliçe Mary’nin elmas gerdanlık bileziği, Kraliçe Elizabeth tarafından yaptırılan dört sıra inci gerdanlık; kraliyet ailesinin gözde mücevherleri arasında yer alıyor. D Diamond’ın sizlere sunduğu pırlanta mücevherler ile kraliyet ailesinin görkemini kombinlerinizde hissedebilirsiniz. 

 

Ödül Törenlerindeki Göz Kamaştıran Mücevherler

 

Ödül törenleri, birçok ünlü ismin onurlandırıldığı çok özel anlar arasında yer almakla birlikte eşsiz mücevherlerin davetlilerle buluştuğu bir sergi adeta. Kırmızı halı üzerinde yürüyen ve tarzıyla göz kamaştıran ünlüler, tercih ettikleri mücevherlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki kırmızı halının ön plana çıkan mücevherleri neler?

Eşsiz elbisesini pırlanta kolye ile tamamlayan Deepika Padukone, kırmızı halıda zarafetiyle dikkatleri üzerine çekmiş bir isim. Pırlanta ile hareketlilik kazanan kolyesi, ışıltısıyla geceye damgasını vuran mücevherler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra Angela Bassett, yılan temalı pırlanta kolyesiyle sıra dışı tarzını ön plana çıkarıyor. Sıra sıra pırlantalarla bezeli olan kolye, Bassett’in tercih ettiği elbisenin zarafetini vurgulama konusunda son derece başarılı.

Özel tasarım elbisesini pırlanta mücevherlerle tamamlayan Zoe Saldana, tarzına renkli bir dokunuşta bulunmuş durumda. Elmas kullanılarak tasarlanan pırlanta küpeler, zarafetiyle büyüleyen elmas kolye, pırlanta inci yüzük; Saldana’nın tercih ettiği mücevherler arasında bulunuyor. 

 

Zamansız Tasarımların Gücünü Keşfedin

 

Ünlülerin en çok tercih ettiği mücevherler, genellikle zamansız tasarımlardır. Kırmızı halı üzerinde ışıltısıyla görenleri büyülemek isteyen ünlüler, tarzlarına ışıltı katan ve kendilerini en iyi ifade ettikleri tasarımlara yönelim gösteriyor.

Zümrüt ve pırlantanın birlikteliğine sahne olan kolyeler, inci ile detaylandırılan yüzükler, zarafetin simgesi olan pırlanta bileklikler; kırmızı halıyı süsleyen mücevherler arasında yer alıyor. Aynı zamanda minimal pırlantalar kullanılarak tasarlanan küpelerin de yenilikçi bir tarz için modern bir dokunuşta bulunduğunu belirtmek mümkün.

 

Ünlülerin En Çok Tercih Ettiği Estetik ve Işıltılı Mücevherler

 

Pırlanta ve elmas ile tasarlanan modern, incelikli ve yenilikçi tasarımları tercih eden ünlüler; eşsiz tasarımlara yöneliyor. Her dönem kullanılabilen bu tür mücevherler, estetik ve zarif kombinlere imkan tanıyor. Jennifer Lawrence’ın kullandığı 100 karatlık elmas, benzersiz bir tasarım olmaya aday. Ünlü oyuncunun 2014 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü alırken muhteşem elbisesi üzerinde kullanmış olduğu 100 karatlık elmas, gözlerin üzerinde olmasını sağlamıştır.

Ünlülerin en çok tercih ettiği mücevherler listesinde, Lady Gaga’nın kalp tasarımlı nişan yüzüğü de yer alıyor. Kalp figürü ile tasarlanan ve pırlantanın ışıltısıyla estetik bir görünüm elde eden nişan yüzüğü; Lady Gaga’nın tarzını ön plana çıkarmasını da sağlamıştır. Lady Gaga, nişan yüzüğü ile uyumlu 90 karatlık elmas küpelerini de kombiniyle uyumlu bir şekilde kullanmıştır.

unlulerin tercih ettigi mucevherler

 

0.37 Karat Pırlanta Yüzük ürününe görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.

9 karatlık damla kesim pırlanta mücevheri ile çok konuşulan isimlerden bir diğeri de Mia Farrow. Pırlantanın estetik ve zarif kesimlerinden biri olan damla kesim, ışığın son derece özel bir şekilde yansıtılmasına imkan tanıyor. Bu nedenle Mia Farrow’un kullandığı tasarım, mücevher dünyasında benzersiz bir konumda bulunuyor. Ünlülerin tercih ettiği mücevherlerin ışıltısı, benzer modelleri ile D Diamond farkıyla sizlere sunuluyor.

Narin ve Mütevazı Pırlantalar

Genellikle ihtişamlı pırlantalar ön plana çıksa da ünlülerin daha çok narin ve mütevazı pırlantalara yöneldiklerini de söylemek mümkün. Ünlülerin en çok tercih ettiği mücevherler arasında yer alan pırlanta tektaş küpeler, pırlanta suyolu bileklikler; sadeliğin en estetik yansıması durumunda. Aynı zamanda pırlanta baget yüzüklerin de özel günlerde tercih edildiğini belirtmek mümkün.

D Diamond, ünlülerin de tercih ettiği pek çok pırlanta mücevheri sizlerle buluşturuyor. Sizler de yenilikçi tasarımları tercih edebilir, kombinlerinize muhteşem bir dokunuşta bulunabilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.ddiamond.com.tr/blog/ozel-davetlerde-hangi-mucevheri-secmelisiniz linkinden ulaşabilirsiniz.